Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.04.2017 10:31 - Подмяната на населението на Европа не е откритие на Брюксел и Берлин, а е стара семитска практика
Автор: tempis75 Категория: Политика   
Прочетен: 828 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 06.04.2017 10:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
вторник, 4 април 2017 г. На тъжни мисли ме доведоха скандалните еврокомисарски намерения за бежанците и още по-скандалното постановление 208 и сагата около неговото приемане,отмяна,промяна и какви ли не действия на европреданите ни юнаци.
 
Най-реакционната част от Европа реагира за отмяната на "Постановление 208". Председателят на Европейската народна партия в Европейския парламент и президент на формацията Жозеф Дол коментира в “Туитър“: “Българското правителство отмени Наредбата за интеграция на бежанците: Много лоша новина срещу практиката на Европейския съюз. Аз очаквам непосредствена реакция от президента на България“.
 
Уплашен, Огнян Герджиков докладва, че всичко това се прави по искане на президента Радев. Голяма част от министрите не били съгласни с това решение, други дори казват, че страната ни е заплашена със санкции от ЕС, но въпреки това по искане на Радев Поставление 208 е премахнато.
 
Отмяната на Постановление № 208 на Министерски съвет възмути и Цветан Цветанов във  "Фейсбук":
 Кой носи отговорност за това политическо решение и ни отдалечава или от правовата държава или от задълженията ни като държава-членка на ЕС? И дали с подобен ход не се цели залагане на мина за бъдещото правителство?", пита още Цветанов.

Унгария започна кампания срещу Европейския съюз като знак за несъгласие с политиката, „излагаща на риск независимостта на страната“. От 28 март унгарските власти връщат всички, търсещи убежище, обратно.
 
Целта на новите мерки е да не се позволява на хора с неясен статут да се движат свободно в страната и в Европейския съюз.
 Орбан прогони университета на Сорос- Централноевропейския университет от Унгария. Всяка група от гражданското общество, която се финансира от милиардера Джордж Сорос, трябва да бъде "изметена" от Унгария, предаде Ройтерс.   Искам да ви кажа,че подмяната на етническия състав в Европа не е откритие на Брюксел,Меркел,Сорос,Юнкер и сие.Има си доста стари семитски корени:
 
С подмяна на етническия състав на населението в Тракия,сегашна Южна България,се занимават и африканските нашественици гърците,особено след като успяват да овлдеят тракийската до тогава Източна Римска империя и Константинопол  в  началото на VII век.

 
В случаите когато византийски император овладее райони от Тракия ги опразва от българско население,праща хората ни в Мала Азия и докарва и погърчени азиатци от неизветни етноси.
 
Когато Тракия и особено днешните райони на Пловдив и Стара Загора  станат Български се мести българско население и се гонят чужденците там от където са дошни.
 
Възмутително е в 21 век. съвременна Европа в лицето на ЕС и ЕК да копира действията на гърците- едно африканско семитско племе дошло в Европа едва в 1511 г. пр.Хр.
 
Фулко, френски свещеник, в описание на Първия кръстоносен поход - 1096 г.: „Оттук те поели път през земите на българите, които назовават траки според предишните паметници.”
"Hinc iter aggressi per fines Vulgariorum, quos vocitant Thracas, ut habent monumenta priorum".

 
Президентът Румен Радев за отмененото Постановление 208: „Няма да повтаряме грешките на другите държави, които плащат за тях", заяви президентът Румен Радев  на съвместна пресконференция с председателя на Европейския съвет Доналд Туск."Интеграция без ясни критерии и механизми води до изолация, капсулиране и радикализъм, каквито се наблюдават в немалко европейски страни."
„Убеден съм, че лоялното членство в ЕС не означава механично копиране на регулациите, а вземане на отговорни стратегически решения, които в перспектива да гарантират процеса на интеграция без заплахи за националната сигурност“, коментира той.
„Преди да създаваме система за уседналост на бежанци, трябва да имаме задълбочен анализ и оценка на риска, ясни критерии за интеграция, ясни механизми за измерване на успеха на тази интеграция, за процесите на нейното протичане, да имаме единен, национален орган за координация и контрол на тези процеси, да имаме ясна представа за възможностите на нашата социална система“, обясни Румен Радев. "За нас е изключително важно да имаме добросъседска политика спрямо Турция. В същото време е недопустимо Турция да се намесва в изборния процес и вътрешната политика на която и да е държава, включително и България".

България ще получи помощ за опазване на външната граница на Европейския съюз, заяви председателят на Европейския съвет Доналд Туск.  Доналд Туск благодари на Румен Радев за разговора и посочи, че България е най-добрият пример за това как могат да бъдат защитени европейските граници.

В първите три века от съществуването си Източната Римска империя е управлявана от траки и е Тракийска империя.
 
До началото на ІV-ти век Византион е малък тракийски  град. Тракиецът Константин Велики обаче осъзнава стратегическото му значение и го прави столица на Източната Римската Империя. По това време гърците ги няма в района и не играят никаква роля в събитията. 
 
От превръщането на Византиум в столица на Римската Империя, до началото на VІІ-ми век, там са властвали петнадесет тракийски императора, няколко арменски и еденици от други националности.
От 330 г. до 610 г. траки, мизи, пелази, илири, македонци  са тези, които защитават Византиум. 
Нашите деди,траките са изконните наследници на Източната Римска Империя.Градът не е само тракийски, но траките имат най-големите заслуги за неговото устройване и укрепване.
Тракийските императори правят много неща- Константин Велики финансира построяването на Плиска, Преслав и Силистра.Юстиниан Велики създава Юстиниана Прима- седалището на независимата църква за траките. Отново Юстиниан укрепва Сердика (сегашна София), Филипопол (Пловдив), Берое (Стара Загора) и др.
Не случайно,възпитаният в тракийски Константинопол Аспарух и неговите наследници многократно се намесват в династичните борби срещу африканското,гръцко племе овладяло властта в Източната Римска империя.
 
В началото на VII век гърците се домогват до престола в Константинопол,най-нагло гръцкия език бива провъзгласен за официален в Източната Римска Империя и на цяла Тракия започва да се гледа като на гръцка собственост.  --- Изт.: http://yphalachev.blogspot.bg/2017/04/blog-post_48.html  



Гласувай:
4


Вълнообразно


1. bezistena - Продължение и развитие на темата от нас:
06.04.2017 12:36
Българският юдео–византийски генезис на ЕС,глобализма и унищожението на Българите,християнството и бялата раса в Европа с ислямистките нашественици
http://bezistena.blog/history/2017/03/27/bylgarskiiat-iudeo-vizantiiski-genezis-na-es-globalizma-i-un.1518271

Добрите кълнове и филизи от генетичните импланти от Дуло в Полша.Беата Шидло.Гръцки юдо–византиец от ЕС на КПП – то на нашествениците!
http://bezistena.blog/history/2017/03/30/dobrite-kylnove-i-filizi-ot-genetichnite-implanti-ot-dulo-v-.1518788

И още десетки монографични статии ще намерите по темата в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и нашественици" ,"безистена и заговорници срещу Българите"

Благословение за будните и търсещи Българи!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tempis75
Категория: Политика
Прочетен: 72523
Постинги: 73
Коментари: 25
Гласове: 8
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031