Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.04.2017 08:45 - Днес:128 години от рождението на Адолф Ротшилд - (Хитлер)!!!
Автор: tempis75 Категория: Политика   
Прочетен: 203 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 20.04.2017 08:49


На 20 Април 1889 г. е роден Адолф Ротшилд. Или ... Ши(е)кел-Грубер, Хидлер, Хютлер и накрая Хитлер, според последователно следващите имена в рода му ! Раждането става в Браунау на Ин, на границата между Германия и Австрия. 
Баба му Мария-Ана Шикелгрубер
(истинско име Шекел-Грубер) ражда баща му Алоиз през 1837 г. на 42-годишна възраст. Тя е била прислужница в дома на банкера Соломон Ротшилд, втория син на основателя на династията. По това време жената на Соломон е била скарана с него и си живяла в Париж. Мария-Ана разбира се, е прокудена бременна от къщата на Ротшилд, и ражда единственото си дете, сина си Алоиз, в една бедна планинска хижа, в района на Дьолерсхайм, до сегашната граница между Австрия и Чехия.През 2006 г., разследващият журналист Абел Басти пише книга, в коята е събрал голям брой данни, най-вече от свидетели и много документи, с които цели
да докаже, че смъртта на нацисткия лидер в неговия бункер в Берлин е голяма лъжа , а е бил поддържан жив повече от шестдесет години ... "Хитлер в Аржентина" е отлична работа по разследване, чиято основна цел е да докаже, че Хитлер не се е самоубил в Берлин, а това, че вероятно е избягал в Аржентина. Той пише: Предговор За повече от петнадесет години, след получаване на свидетелства от няколко свидетели, аз имах възможността да разследвам обстоятелството Адолф Хитлер да е живял в Аржентина, където тази нацистки идеолог може да е намерил мир и защита, след като е избягал от Берлин. Лично като журналист и пионер в публикуването на статии на тази тема в няколко вестника, както и интервюта с хора, които са споделили моменти с Хитлер след Втората световна война, аз се убедих в достоверността на това. Всеки нов къс информация, някои разпространявани и чрез национални и международни информационни агенции, са били основа за книги, документални филми и по-нататъшни проучвания. Въпреки това, в много случаи, след като бяха цитирани в контекста на общото разследване, придобивт значението, че тази работа, която, като ги представя заедно с нова информация под формата на пъзел парчета, могат да си пасват перфектно.  След като изпълних тези работи, последното от които е моята книга "Барилоче нацистки", в който аз потвърждавам, че Хитлер избягал и, че официалната версия за самоубийство си е измама, създадена със значителни противоречия. 
Това, което исках да кажа е, че с течение на времето от идеята, че
Хитлер не е допуснал почетено самоубийство, а в действителност, като квалифициран магьосник, изчезва пред световната публика, която никога не е успяла да научи окончателния трик, е една проверка, нужна повече от всякога.  Разследванията, представени в книгата, се състоят от резултатите на една по размер титанична работа, за да се знае, какво наистина се е случило. Всички тези изследвания се извършвани в Аржентина; това е причината тези изследвания се основават само на факти, намерени в тази страна, които да покажат, че Хитлер оцелява от касапницата. Основната цел в това разследване е да се съберат най-голямото количество доказателства за пребиваването на нацисткия лидер в Южна Америка след Втората световна война. Очевидно е, че няма абсолютни и дирекно забелижими улики и доказателства за пребиваването на Хитлер в Южна Америка , а че има заговор за мълчание сред засегнатите сектори, което носи сериозни трудности при разследването на случая. Бягството му, най-напред от бункера си в Берлин до един европейски град, а след това дълго пътуване до Южна Америка, не са обхванати в тази книга.  Някои автори вече постигнаха напредък в тази последна тема и е ясно, че в по-близко бъдеще материалите ще бъдат на разположение да покажат, че бягството е станало.  Истината, какво ме мотивира в тази работа, е да дам някои разкриващи части в общия принос за наследство на човечеството. Документацията, която е класифицирана като «Строго секретно» и принадлежащи на световните сили, които са участвали във войната, ще бъде много полезно, ако се разсекрети.  Съществена част от моята работа е била направена, докато бях кореспондент на «Dyn», «Diarios Y News” и агенция «Noticias” в град Барилоче, където живея от 1978 г., и вестник «La Maсana del Сур», принадлежащ към “Ambito Financiero» в Буенос Айрес.  В продължение на няколко години са се търсили следи от Хитлер, а аз и сега продължавам с това начинание. Трябва да призная, че с всяки нов къс информация, която е известна, а това се случва постоянно, дори и по време на редактирането на книгата, ме учудва напълно.  Езикът, използван в тази книга е журналистически, защото това е работа на репортер и по всяка глава някои неизвестни събития, които не са част от официалната история, са приведени към светлината.   Книгата е незавършено изследване, тъй като хора и ситуации, както и класифицираната официална документация трябва да бъде допълнително изследвана, така че най-накрая да се разкрие най-добре пазената тайна на 20-ти век Абел Басти
Сан Карлос де Барилоче
Аржентина
30 март 2006 година 

А
Клифърд Шек, наричайки Хитлер "фронтмен на Камарата на Ротшилд",  прави през 2008 един много интересен анализ за участието на Ротшилдови във Втората световна война и създаването на държавата Израел  в книгата си "Династията Ротшилд, Чърчил и “Крайното решение“" (The Rothschilds, Churchill and “The Final Solution”) Той пише: В съответствие с общоприетата история, Адолф Хитлер е планирал, организирал и ръководел Холокоста. За съжаление, въпреки че тази история е представена много авторитетно ... това е просто не е вярно. Адолф Хитлер е фронтмен на Камарата на Родшилдови. Също така, просто не е вярно, че Уинстън Чърчил е бил негов противник. Както, че  Йосиф Сталин също е бил негов противник (Съжалявам, но отговорът на въпроса дали Сталин е имал принадлежност към Родшилдови няма да бъде включен тук) [бел. Н.Т. - тук Клифърд Шек намеква за разкритията на Дейвид Айк, че Сталин е незаконороден син на барон Едмунд дьо Ротшилд]

Историческа ирония е, че след като всички факти са известни, е по-вероятно, самият
Уинстън Чърчил да е имал повече от Хитлер пръст в планирането, организирането и ръководенето на Холокоста. Това би трябвало да звучи скандално ... но такъв е бил “дизайна на системата”. Голяма част от усилията отидоха в укриване на факта, че Втората световна война е война на фалшививо и лицемерно инженерство на Глобалния eлит, сред които има хора като Чърчил.

Уинстън Чърчил веднъж заявил:
"Във военно време истината е толкова ценна, че тя винаги трябва да се придружава от бодигард на лъжите." За плановик и военен стратег като Чърчил, военното време започва много години преди действителната физическа война да се случи. То започва като една мисъл в съзнанието на човека. Такава мисъл може дискретно да се сподели с мъже с подобно мислене. От там тя печали инерция и се обвързва с изпълнението. След това планът се обработва внимателно и с хитрост, където са работили с години сръчни и опитни планиращи, детайл по детайл. На всяка стъпка, истината  внимателно се охранява от "бодигард на лъжите".

Тя е добре известна сред онези, които сериозно изследват предмета на войната и знаят, че войните, които са много скъпи, те трябваше да бъдат финансирани от специална група от банкери, наречена "Международни банкери". Най-голямата сред тези банкери е банката на Родшилд, която тихо упражнява своята финансова и политическа власт над събитията от света и зад кулисите на повече от двеста години. Влиянието и значимостта на тази велика многонационална банкова династия не може да се подценява. До 1914, дори се признава, че е било лесно да стане най-голямата банка в света. Въпреки това, след 1914, за заблуда и налагане на тенденция към намаляване на нейното влияние и да се държи на  разстояние от на касапницата, трябваше да се появят и други в света до началото на Световната война.
... Елиминирането на евреи от Европа е от съществено значение за успеха на Новия Световен Ред. В Ротшилдовата операция, известна днес като Холокоста, която се извърши от върха на кулата, работят всички от опита и връзките, и на разположение на огромната банкова империя. Използване на таланта и усилията на подставени лица като Чърчил, Хитлер, Пачели (папа Пий XII), Рузвелт и Сталин, ще бъдат свързани помежду си с невидима супер секретна Ротшилдова наднационална разузнавателна мрежа.  

Тази мрежа,
най-добрe пазeната тайна на двадесети век, на практика  аранжира Втората световна война от начало до край. Не по-малко иронично и за целите на тази еврейска разузнавателна паяжина беше унищожаването на части от еврейските маси от Европа, като по този начин се застраховат за успеха на държавата Израел и нейната роля в рамките на системата за сигурност на петролния регион в Близкия Изток.
Днес е вторник, 06 май, 2008
    По оригинала:  Източник: The Rothschilds, Churchill and “The Final Solution” A view of the Rothschild’s involvement in World War II and the founding of Israel By Clifford Shack
_________________________
Hitler En Argentina
Author: Abel Basti
Publisher: A. Basti
Publication Date: 2006-01-01
Language: Spanish
Format: Book
ISBN-10: 9874395125
ISBN-13: 9789874395122
Product ID: EPID60703891
_________________________  


Тагове:   Хитлер,


Гласувай:
0
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tempis75
Категория: Политика
Прочетен: 37629
Постинги: 73
Коментари: 24
Гласове: 8
Архив
Календар
«  Януари, 2019  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031