Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.07.2017 21:30 - Тръмп се премества да унищожи ЦРУ, докато американските сили наводняват Сирия Под руска защита
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 743 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 20 юли 2017 г.

Тръмп се премества да унищожи ЦРУ, докато американските сили наводняват Сирия Под руска защита

От: Sorcha Faal, както е съобщено на нейните западни абонати

Интригуващ Министерство на отбраната ( МО ) доклад циркулира в Кремъл днес се посочва, че за първи път от президента Джон Ф. Кенеди искаше да изтреби на Централното разузнавателно управление ( ЦРУ ) над своя катастрофално се провали в Залива на прасетата заговор за сваляне на кубинското правителство в През 1961 г. президентът Доналд Тръм също се е противопоставил на ЦРУ за унищожаване на ислямската терористична " частна армия " в Сирия, докато в същото време американските военни сили продължават да се вливат в този районпод руската защита на военновъздушните сили.   Забележка:

 

image

 

Според този доклад, след като терористичната организация на Ислямската държава ( ISIS / ISIL / Daesh ) избухна на световната сцена през 2014 г., тогава президентът Барак Обама отказа да позволи въоръжаването на кюрдските сили, което беше облагодетелствано от американските военни, за да потуши тази глобална заплаха - по свой избор, вместо да финансира масово програмата за класифицирано оръжие и обучение, ръководена от ЦРУ, известна като " Дървесина Сикамор", която съюзи САЩ с терористите от Ал Кайда.

До 2015 г. този доклад продължава, тази програма за обучение на терористи от Обама, разработена от CIA, е успяла да похарчи стотици милиони долари, но чиито резултати показаха, че само са обучили 60 сирийски терористи, за да вземат ISIS и колко изумително са стрували 4 милиона долара Влак .

 

image

 

С " милионерските терористи " на ЦРУ, които нямат никакво въздействие върху битката с ИСИС, до този момент в доклада се отбелязва, че до средата на 2016 г. американските военнослужещи кюрдски сили продължават да спечелят победа след победата - а режимът на Обама дори изрично претендира за кредит За това, докато в същото време продължи да отрича на кюрдите оръжията, които са им необходими за тази война.

До септември 2016 г. в оживената атмосфера на изборите на американския президент този доклад подробно разкрива, че американските военни омраза и гняв към заговора на Обама-ЦРУ за въоръжаване на ислямски терористи се разпаднаха, когато бивш офицер от Зелената бариера на САЩ, свързан с тайни операции В Сирия се изказа на виден военен новинарски сайт, наречен SOFREP , който свири на подробности относно използването от страна на ЦРУ на джихадистите за сваляне на Асад, като заяви :

- Никой не вярва в това. Вие сте като, "Мамка му това". Всички на земята знаят, че са джихади. Никой на земята не вярва в тази мисия или в тези усилия и знаят, че те просто обучават следващото поколение джихади, затова саботират това, като казват: "Майната му, кой го е грижа"?

 

image

 

В отмъщение за тази американска армия "Зеленият барет", който разказва истината, обаче, този доклад мрачно отбелязва, едва осем седмици по-късно, през ноември 2016 г., че трима от колегите му "Зелени бере" от специалните части на военнослужещите от специалната войска ( Staff Sgt Matthew C. Lewellen , Staff Sgt. J. Макенроу и персонала Sgt. Джеймс Ф. Мориарти ) бяха брутално убит от йордански войник, нает от ЦРУ в тяхната тайна дървен материал Сикамор база в Йордания-и, че режимът на Обама покри истинските факти .

 

image

Хероична американска армия Зелени барети, убити от ЦРУ

 

Заради опустошителното разочарование на левичарските американски масови пропагандни медии този доклад продължава, след встъпването си в длъжност, президентът Тръмп " отприщи своите генерали ", за да се бори с ИСИС по начина, по който американските военни сили в миналото воювали срещу германските нацисти и японската империя през Втората световна война Наречена " обща война ", чиито последици днес са еднакво разрушителни, както разрушаването на германските и японските градове от американските и съюзническите сили и както свидетелстват новооткритите британски разузнавателни документи, показващи, че възобновяването на Mosul от ISIS от САЩ, кюрдски И иракските сили са оставили поне 40 000 цивилни граждани мъртви .

С министъра на отбраната на президента Тръмп Джеймс "Лудо куче" Матис неотдавна заяви, че политиката на администрацията на "Тръмп" срещу ИСИС е " унищожение " , експертите на МО в този доклад отбелязват огромния успех на този " пълен военен " подход на Тръмп към тези ислямски терористи Е бил спиращ дъха да гледам - ​​само за 6 месеца, откакто стана президент, ISIS сега е изправен пред изчезване в централната Сирия като " грандиозно движение ", за да ги унищожи, събира пара .

 

image

 

Като не може да участва в унищожаването на ISIS, обаче, този доклад продължава, ЦРУ - с президента Тръмп, само преди няколко часа, нареждайки пълното премахване на заговора на Обама-ЦРУ Timber Sycamore за въоръжаване на ислямските терористи - и че досега Е струвало на американските данъкоплатци над 1 милиард долара , без да се показва нищо друго освен убийството на 3 смели войници от зелените барети. 

Тъй като частната ислямска терористична армия на ЦРУ сега е разбита, този доклад подробно, президентът Тръмп излива огромни количества въоръжение на американските военни подкрепяни кюрдски бойци, които понастоящем са ангажирани в напрегната улична улична битка в сирийската столица на ISIS Раджа - и че по време на срещата стратегически диалог ", проведена (17 юли) между руския заместник външен министър Сергей Риаков и американският държавен секретар по въпросите на политиката Томас Шанън , Министерството на отбраната се съгласи да предостави подкрепа на руските военновъздушни сили.

 

image

 

Руската авиопревозваческа сила на американските военни сили, подкрепящи кюрдските бойци, борещи се с ИСИС в Сирия, е " спешна необходимост ", поискана от президента Тръмп и секретар Матис след Турция (нация от НАТО и предполагаем съюзник на САЩ) във вторник Юли) шокиращо публикува в медийния си пункт " Анадолу" подробна карта на 10 тайни американски военни бази, въздушни трасета и американски войски на специални части в Сирия .  

 

image

Турция Излага тайна нас Военни бази в Сирия Разположени както в американски, така и в руски зони за отбрана на въздуха

 

Повратна президент Тръмп срещу Обама на ЦРУ парцела до рамо ислямски терористи в Сирия, заедно с масивната си успех в унищожаването на ISIS, този доклад заключи, може да се намери почти никъде, да бъдат докладвани на американския народ, и които са, вместо това, да се хранят с непрекъснат поток от " овцете храна психичното " от техните " фалшив новини " медийни органи заклеймява сега, забраняващи на хората на Ню Йорк от ходене на кучета и подготовка за национален излъчване на изслушване за предсрочно освобождаване за личност в спорта обвини двоен убиец -which може да се очаква, когато Фарс изпреварва реалността.  

 

image

 

20 юли 2017 © ЕС и САЩ Всички права запазени.   Разрешението за използване на този отчет в неговата цялост се предоставя при условие, че е свързано към първоначалния му източник в WhatDoesItMean.Com. Freebase съдържание, лицензирано под CC-BY и GFDL .

Забележка : Много правителства и техните разузнавателни служби активно кампанират срещу информацията, намерена в тези доклади, за да не алармират гражданите си за многобройните катастрофални промени на Земята и събитията, които предстоят, позиция, която серките на Sorcha Faal силно не са съгласни, като вярват, Всяко човешко същество е право да знае истината.   Поради мисиите ни са конфликти с тези на правителствата, отговорите на техните "агенти" са отдавнашна кампания за погрешна информация / погрешна посока, предназначена да ни дискредитира и други като нас, която е изведена на много места, включително ТУК .]

Забележка: Уебсайтът WhatDoesItMean.com е създаден и дарен на сестрите на Sorcha Faal през 2003 г. от малка група от американски компютърни експерти, водена от покойния глобален технологичен гуру Уейн Грийн (1922-2013), за да се противопостави на пропагандата, използвана от Западът да популяризира незаконното нашествие през 2003 г. в Ирак.]

Забележка: Думата Кремъл (крепост в града), използвана в този доклад, се отнася за руски градове, включително и вМосква, Като има катедрали, където живеят женски монаси от схемата (православни монахини), много от които са посветени на мисията на сестрите на Сорча Фаал.




Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39901941
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31037
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930